Akrilast Competition
Akrilast Competition
Akrilast Competition

Akrilast Competition

Zoek je de stevigste bescherming van bijvoorbeeld je enkelbanden, dan is de Sterkur® Akrilast Competition voor jou. De tape wordt veel gebruikt onder Sterkur® Sports tape Classic.

Aantal
8,99
Inclusief belasting

Voor de grootverbruikers zijn de rollen in dozen verpakt. Uiteraard dezelfde hoogwaardige kwaliteit, maar zonder individuele verpakking en gebruiksaanwijzing.

Product Aantal Prijs per stuk
Doos met 12 stuks 1 doos (12 stuks) 6.99
 

Sterkur® Akrilast Competition

Een ware parel binnen het assortiment! Zoek je de stevigste bescherming van je enkelbanden, neem dan de Sterkur® Akrilast Competition. Het is een wat dikkere stof, de uiteindes zijn strak en gesloten. De tape geeft een stevige compressie en wordt veel gebruikt onder Sterkur® Sports tape Classic.  De lijm zorgt ervoor dat de tape blijft zitten onder alle omstandigheden. Zowel de stof als de lijm kunnen ‘ademen’ waardoor de Sterkur Akrilast Competition meerdere dagen kan blijven zitten. Verwijderen gaat makkelijk, maar het kan zijn dat je wat haartjes van de huid meeneemt. De lijm zit aan de buitenkant van de rol waardoor je hem zeer makkelijk kan aanbrengen. 

Raadpleeg altijd uw fysiotherapeut voor de toepassing van Sterkur® producten. 

Kleur
Beige
Lengte
3.6 meter
Breedte
6 centimeter
Materiaal
100% katoen
Lijm
100% Acrylic

Onze website gebruikt standaard alleen cookies voor basisfuncties en instellingen van de website, zoals het onthouden van log-in gegevens.