Stretchbands 120cm
Stretchbands 120cm
Stretchbands 120cm
Stretchbands 120cm

Stretchbands 120cm

De Sterkur® stretchbands zijn verkrijgbaar in vier verschillende sterktes. Elke sterkte heeft een andere kleur, de niveaus in volgorde van sterkte (van laag naar hoog) zijn geel, rood, groen en blauw. Zodra je sterkur wordt kan je naar een hoger niveau.

Maat
Aantal
Alleen beschikbaar per doos.
5,99
Inclusief belasting

Voor de grootverbruikers zijn de rollen in dozen verpakt. Uiteraard dezelfde hoogwaardige kwaliteit, maar zonder individuele verpakking en gebruiksaanwijzing.

Product Aantal Prijs per stuk
Lichte weerstand - GEEL 1 doos (12 stuks) 4.99

 

Sterkur® stretchbands

We gebruiken natuurlijk rubber voor de groene en rode banden. Voor de gele banden gebruiken we TPE, om een zo laag mogelijke weerstand te faciliteren. De Sterkur® stretchbands zijn verkrijgbaar in vier verschillende sterktes. Elke sterkte heeft een andere kleur, de niveaus in volgorde van sterkte (van laag naar hoog) zijn geel, rood, groen en blauw. Kies voor de juiste sterkte in overleg met je fysiotherapeut. Zodra je sterkur wordt kan je naar een hoger niveau.

Voor ons duurzame streven is de gele TPE-band een beetje een vreemde eend in de bijt; de grondstof voor deze banden is aardolie. Terwijl er een alternatief is in de vorm van rubber. De kwaliteit van rubber is zelfs een klein beetje beter, maar voor de gele band kiezen we voor TPE omdat deze een lagere weerstand kan hebben. We planten wel bossen aan ter compensatie van het gebruik van deze olie. Dat is geen positieve impact, maar wel een klein beetje minder slecht. 

Raadpleeg altijd uw fysiotherapeut voor de toepassing van Sterkur® producten.

Kleur
geel - rood - groen - blauw
Lengte
120 centimeter
Breedte
15 centimeter
Materiaal
100% rubber

Onze website gebruikt standaard alleen cookies voor basisfuncties en instellingen van de website, zoals het onthouden van log-in gegevens.