Stretchloops 30*2,5cm
Stretchloops 30*2,5cm
Stretchloops 30*2,5cm
Stretchloops 30*2,5cm
Stretchloops 30*2,5cm
Stretchloops 30*2,5cm

Stretchloops 30*2,5cm

Sterkur® stretchloops zijn elastische banden gemaakt van rubber. De loops hebben geen uiteinde, het zijn ronde vormen met een totale omtrek van 60cm. Er zijn zes niveaus, in volgorde van sterkte (van laag naar hoog): beige, geel,rood, groen, blauw en paars. Zodra je sterkur wordt kan je door naar een zwaarder niveau.

Maat
Aantal
Alleen beschikbaar per doos.
5,99
Inclusief belasting

Voor de grootverbruikers zijn de rollen in dozen verpakt. Uiteraard dezelfde hoogwaardige kwaliteit, maar zonder individuele verpakking en gebruiksaanwijzing.

Product Aantal Prijs per stuk
Lichte weerstand - GEEL 1 doos (12 stuks) 4.99

 

Sterkur® stretchloops

Voor de loops gebruiken we 100% rubber zonder toevoegingen. Hierdoor gaan de loops superlang mee! We testen alle loops op een machine waarbij we de band tot drie keer de lengte uitrekken. Alle banden kunnen minimaal 2200 keer tot deze lengte uitgerekt worden voor ze breken. Dus je kan er een tijdje mee oefenen. Hoe hoger de weerstand, hoe langer ze meegaan. De zes niveaus variëren in volgorde van sterkte (van laag naar hoog): beige, geel,rood, groen, blauw en paars. Zodra je sterkur wordt kan je door naar een zwaarder niveau. De banden zijn 2,5 centimeter breed en 30 cm lang, waardoor ze goed bruikbaar zijn voor oefeningen met de benen en met de armen.

Raadpleeg altijd uw fysiotherapeut voor de toepassing van Sterkur® producten.

Kleur
Beige - Geel - Rood - Groen - Blauw - Paars
Lengte
30 centimeter
Breedte
2.50 centimeter
Materiaal
100% rubber

Onze website gebruikt standaard alleen cookies voor basisfuncties en instellingen van de website, zoals het onthouden van log-in gegevens.