Triggerpointbal
Triggerpointbal
Triggerpointbal
Triggerpointbal
Triggerpointbal

Triggerpointbal

Het vlaggenschip van de Sterkur® oefenmaterialen. Een mooi, hoogwaardig product gemaakt van 100% rubber. Er komt geen plastic aan te pas en de ballen verhogen het inkomen van boeren en verbeteren de natuur op Sumatra.

Aantal
Alleen beschikbaar per doos.
7,99
Inclusief belasting

Voor de grootverbruikers zijn de rollen in dozen verpakt. Uiteraard dezelfde hoogwaardige kwaliteit, maar zonder individuele verpakking en gebruiksaanwijzing.

Product Aantal Prijs per stuk
Doos 10 stuks 1 doos (10 stuks) 5.99

 

Sterkur® triggerpoint bal

Als we een vlaggenschip onder de oefenmaterialen zouden mogen kiezen dan is het de Sterkur® triggerpoint bal. Een mooi, hoogwaardig product gemaakt van 100% rubber. De bal heeft een diameter van 6,5 cm, wat volgens fysiotherapeuten ideaal is om massage-oefeningen te doen. Ook kan je de bal uitstekend gebruiken bij het oefenen van je oog-handcoordinatie en bij revalidatie van je armspieren. Dit doe je door met de bal te stuiteren. Er komt geen plastic aan te pas en de ballen verhogen het inkomen van boeren en verbeteren de natuur op Sumatra.

 

PS. Mocht je klaar zijn met deze bal kan je deze altijd nog kado geven aan je nichtje of neefje. Het is de grootste stuiterbal die je kan vinden. 

Raadpleeg altijd uw fysiotherapeut voor de toepassing van Sterkur® producten. 

Kleur
Rood
Materiaal
100% rubber
Diameter
6,5 cm

Onze website gebruikt standaard alleen cookies voor basisfuncties en instellingen van de website, zoals het onthouden van log-in gegevens.