Stevige underwrap
Stevige underwrap
Stevige underwrap

Stevige underwrap

De tape plakt niet op de huid, alleen op zichzelf. Perfect als underwrap voor tape en om wondverbanden op hun plek te houden. Er zit 20 meter op een rol, dus je kan er wel even mee vooruit.

Binnen de fysiotherapie wordt de Sterkur® Stevige underwrap vaak 'de gazofix' genoemd. Gazofix® is een beschermde merknaam van BSN. We laten het aan jou om te ontdekken welke je fijner vindt.

Maat
Aantal
10,99
Inclusief belasting

Voor de grootverbruikers zijn de rollen in dozen verpakt. Uiteraard dezelfde hoogwaardige kwaliteit, maar zonder individuele verpakking en gebruiksaanwijzing.

Product Aantal Prijs per stuk
8 cm x 20 m 1 doos (24 stuks) 7.99
 

Update: we verwachten dit product per 1 april 2024 weer op voorraad te hebben. Onze excuses voor het ongemak.

Sterkur® Stevige underwrap

Waarschijnlijk de beste underwrap die er is, al zeggen we het zelf. De tape wordt veel gebruikt onder Sterkur® Sports tape Classic. De tape is zeer dun, voor gebruik onder een andere tape om zo de huid te ontlasten. De tape plakt namelijk niet op de huid, alleen op zichzelf. Het is niet te vergelijken met de flinterdunne underwrap die je veel ziet. De Sterkur® Stevige underwrap is zeer makkelijk in gebruik, je kan deze oneindig herpositioneren en de tape geeft zelfs een heel klein beetje druk. Je voelt dat je enkel in goede handen is. Er zit 20 meter op een rol, dus je kan er wel even mee vooruit! Je hebt een schaar nodig om de tape op de gewenste lengte te knippen. Je kan de tape ook uitstekend gebruiken om wondverbanden op hun plek te houden. Sterkur® Stevige Underwrap wordt veel gebruikt door voetballers omdat de tape zo dun is. 

 

PS. Deze tape wordt over het algemeen aangeduidt als Gazofix. Gazofix® is een beschermde merknaam, dus die kunnen we hier niet gebruiken. Laten we eerlijk zijn: Gazofix® is ook een goed product. We maken hier dus ook een klein beetje reclame voor Gazofix®. De uiteindelijke keuze is aan jou!

Raadpleeg altijd uw fysiotherapeut voor de toepassing van Sterkur® producten. 

Kleur
Beige
Lengte
20 meter (6cm), 4 meter (4cm)
Breedte
4 of 6 centimeter
Materiaal
60% polyamide - 40% katoen

Onze website gebruikt standaard alleen cookies voor basisfuncties en instellingen van de website, zoals het onthouden van log-in gegevens.