SAMEN STERKUR

Sterkur® Sporttape is makkelijk te gebruiken en handig verpakt, per stuk en in grootverpakking.

eenvoudig

De Sporttape Classic is eenvoudig scheurbaar met de hand. Door de unieke kartelrand blijft de kwaliteit van de bescherming van de hoogste kwaliteit. De lijm kan direct op de huid of met een underwrap gebruikt worden. Voor hulp bij toepassing is er de handleiding, maar doe dit ook vooral samen met je fysiotherapeut.

na gebruik

De verpakkingen kunnen eenvoudig bij het oud papier. De sporttape zelf gooi je na gebruik bij het restafval uit hygiënische overwegingen. Na gebruik bevatten sporttapes vaak zweet en soms bloed. Het is de meest hygiënische optie om deze bij het restafval te doen.

ook daarom sterkur

Onze producten maken jou sterker. Ze ondersteunen jou in het bereiken van je sportdoelen. Maar Sterkur is nog veel meer. We maken ook de aarde sterkur.

Onze partners in change

Sterkur® wordt al jarenlang intensief gebruikt door professionele fysiotherapeuten bij sportverenigingen, sportbonden en fysiotherapiepraktijken.

Als Partner in Change realiseren ze de beste bescherming voor sportprestaties en de aarde.

Een greep uit onze Partners in Change:

+

fysiotherapeuten
gingen je voor.

Onze website gebruikt standaard alleen cookies voor basisfuncties en instellingen van de website, zoals het onthouden van log-in gegevens.