Sporttape Classic
Sporttape Classic
Sporttape Classic
Sporttape Classic
Sporttape Classic
Sporttape Classic
Sporttape Classic
Sporttape Classic
Sporttape Classic

Sporttape Classic

Al zeggen we het zelf; de Sterkur® Sporttape Classic is een prachtig gebalanceerd product. Stevig, sterke plakkracht, rolt makkelijk van de rol en scheurt eenvoudig. 

Aantal
6,99
Inclusief belasting

Voor de grootverbruikers zijn de rollen in dozen verpakt. Uiteraard dezelfde hoogwaardige kwaliteit, maar zonder individuele verpakking en gebruiksaanwijzing.

Product Aantal Prijs per stuk
Doos met 32 stuks 1 doos (32 stuks) 4.99
 

Sterkur® Sporttape Classic

De tape waar het allemaal mee begon. Over elk onderdeel van deze tape is nagedacht. Al zeggen we het zelf; de Sterkur® Sporttape Classic is een prachtig gebalanceerd product. Het scheuren gaat makkelijk, ook zonder ervaring met tape. Voor fysiotherapeuten is dit het ideale product om enkels te tapen. De kracht die de tape kan opvangen (wij noemen dit tensile strength) is bovengemiddeld. Om hiervoor te zorgen zijn de randen van de tape speciaal gesneden, met zeer kleine kartels. De plakkracht is fors, zowel direct op de huid als op een onderlaag als de Sterkur® Fixation of Akrilast. Sterkur® Sporttape Classic kan zowel onder droge als onder natte omstandigheden gedragen worden tijdens het sporten. Het afrollen van de tape is zeer goed. Dat was nog een hele uitdaging. De kartonnen innercore voldoet uitstekend en heeft een lagere milieu-impact dan plastic.

PS. Deze tape blokkeert het ademen van de huid, dus laat het niet langer dan een dag op je huid zitten.


Scheurbaarheid:             ★★★★★

Plakkracht op huid:        ★★★★☆

Gemak afrollen:              ★★★★★

Sterkte:                           ★★★☆☆

Handfeeling:                   ★★★★★

Lijmresten na gebruik:   ☆☆☆☆ (minimaal)

Sterkur planet score:     ★★★★☆

 

Raadpleeg altijd uw fysiotherapeut voor de toepassing van Sterkur® producten.

Kleur
Wit
Lengte
10 meter
Breedte
3.75 centimeter
Materiaal
100% katoen
Lijm
Zinc Oxide - bevat latex

Onze website gebruikt standaard alleen cookies voor basisfuncties en instellingen van de website, zoals het onthouden van log-in gegevens.