Onze producten

Zoek je de stevigste bescherming van bijvoorbeeld je enkelbanden, dan is de Sterkur® Akrilast Competition voor jou. De tape wordt veel gebruikt onder Sterkur® Sports tape Classic.
159,68
Al zeggen we het zelf; de Sterkur® Sporttape Classic is een prachtig gebalanceerd product. Stevig, sterke plakkracht, rolt makkelijk van de rol en scheurt eenvoudig. 
10,99
Uitmuntend op vele fronten. De lijm zorgt voor een langdurige plakkracht op de huid. Deze tape blijft zitten onder alle omstandigheden; van rugby tot karate, van beachvolleybal tot waterpolo.
10,99
De tape plakt niet op de huid, alleen op zichzelf. Perfect als underwrap voor tape en om wondverbanden op hun plek te houden. Er zit 20 meter op een rol, dus je kan er wel even mee vooruit. Binnen de fysiotherapie wordt de Sterkur® Stevige underwrap vaak 'de gazofix' genoemd. Gazofix® is een beschermde merknaam van BSN. We laten het aan jou om te...
Stretchloops 30*2,5cm Stretchloops 30*2,5cm 2
Alleen beschikbaar per doos.
Sterkur® stretchloops zijn elastische banden gemaakt van rubber. De loops hebben geen uiteinde, het zijn ronde vormen met een totale omtrek van 60cm. Er zijn zes niveaus, in volgorde van sterkte (van laag naar hoog): beige, geel,rood, groen, blauw en paars. Zodra je sterkur wordt kan je door naar een zwaarder niveau.
Triggerpointbal Triggerpointbal 2
Alleen beschikbaar per doos.
7,99
Het vlaggenschip van de Sterkur® oefenmaterialen. Een mooi, hoogwaardig product gemaakt van 100% rubber. Er komt geen plastic aan te pas en de ballen verhogen het inkomen van boeren en verbeteren de natuur op Sumatra.
Professional Rugby tape Professional Rugby tape 2
Alleen beschikbaar per doos.
Update: we verwachten dit product per 1 mei 2024 weer op voorraad te hebben. Onze excuses voor het ongemak. Het stevige broertje van de witte sport tape! Plakt zeer goed, moeilijk te scheuren met de hand. 
Stretchbands 120cm Stretchbands 120cm 2
Alleen beschikbaar per doos.
5,99
De Sterkur® stretchbands zijn verkrijgbaar in vier verschillende sterktes. Elke sterkte heeft een andere kleur, de niveaus in volgorde van sterkte (van laag naar hoog) zijn geel, rood, groen en blauw. Zodra je sterkur wordt kan je naar een hoger niveau.

Onze website gebruikt standaard alleen cookies voor basisfuncties en instellingen van de website, zoals het onthouden van log-in gegevens.