Sterkur® Sporttape wordt veelvuldig professioneel gebruikt voor extra bescherming voor de enkels of polsen in de top van het rugby, hockey, voetbal en basketball tijdens trainingen en wedstrijden.

TOPSPORTPRESTATIES

Sterkur® Sporttape Classic is uitermate geschikt voor bescherming tijdens zware inspanning op zowel een harde ondergrond (hockey, basketball, atletiek), een zachtere ondergrond (voetbal, rugby, american football), binnen (judo, boksen, boulderen), buiten (honkbal, cricket, klimmen), intensief (fitness, cross-fit) en extensief sporten (wandelen). Sterkur® Sporttape Classic is ontwikkeld om te presteren onder al deze omstandigheden. 

kwaliteitscontrole
vooraf

Voordat de producten van Sterkur® in productie gaan gaat hier een uitgebreid proces aan vooraf. Dit begint met het testen van de te gebruiken materialen. Het testen van lijmen gebeurt in een laboratorium.

kwaliteitscontrole
tijdens productie

De producten worden vervolgens nogmaals getest voor ze in productie gaan. Hier zie je het testen van de stof voor het snijden van de Sterkur® Sporttape.

kwaliteitscontrole
door samenwerking

Alle Sterkur® producten worden gebruikt door professionele fysiotherapeuten werkzaam in de internationale topsport. De jarenlange deskundige ervaring van tientallen fysiotherapeuten zorgt ervoor dat Sterkur® garant staat voor de allerhoogste professionele kwaliteitseisen.

ook daarom sterkur

Onze producten maken jou sterker. Ze ondersteunen jou in het bereiken van je sportdoelen. Maar Sterkur is nog veel meer. We maken ook de aarde sterkur.

Onze partners in change

Sterkur® wordt al jarenlang intensief gebruikt door professionele fysiotherapeuten bij sportverenigingen, sportbonden en fysiotherapiepraktijken.

Als Partner in Change realiseren ze de beste bescherming voor sportprestaties en de aarde.

Een greep uit onze Partners in Change:

+

fysiotherapeuten/organisaties
gingen je voor.

Onze website gebruikt standaard alleen cookies voor basisfuncties en instellingen van de website, zoals het onthouden van log-in gegevens.